Edit Content

Maesstro Band

O formație de artiști din Iași cu studii muzicale și cu experiență în muzica de nuntă și de petrecere. Vă asigurăm că veți face cea mai bună alegere invitându-ne să susținem atmosfera evenimentului dumneavoastră.

Primul dans este un moment magic și romantic la orice nuntă, iar alegerea melodiei potrivite poate transforma acest moment într-o amintire de neuitat. În acest articol, vom explora o selecție de top 10 melodii pentru primul dans, oferindu-vă inspirație pentru a crea o coloană sonoră perfectă pentru ziua voastră specială.

* Ed Sheeran – „Perfect”:

  • O baladă dulce și romantică, „Perfect” de Ed Sheeran a devenit rapid una dintre cele mai populare alegeri pentru primul dans. Versurile sensibile și melodia frumoasă fac din acest cântec o opțiune clasică.

* Elvis Presley – „Can’t Help Falling in Love”:

  • Această melodie clasică de la Elvis Presley este atemporală și romantică. Cu o voce lină și versuri care definesc dragostea profundă, este perfectă pentru un dans lent și plin de emoție.

* John Legend – „All of Me”:

  • „All of Me” de John Legend a devenit rapid un hit la nunți datorită versurilor sincere și melodiei captivante. Este o alegere perfectă pentru cuplurile care doresc să-și exprime iubirea într-un mod profund.

* Etta James – „At Last”:

  • Această clasică piesă soul interpretată de Etta James emană eleganță și romantism. „At Last” este alegerea potrivită pentru cuplurile care doresc să aducă o notă de rafinament la primul lor dans.

* Adele – „Make You Feel My Love”:

  • O baladă plină de emoție, „Make You Feel My Love” de Adele este o alegere sensibilă și sinceră pentru primul dans. Vocea puternică a lui Adele adaugă profunzime melodiei.

* Frank Sinatra – „Fly Me to the Moon”:

  • Pentru cuplurile care doresc o notă de clasică eleganță, „Fly Me to the Moon” de Frank Sinatra este alegerea perfectă. Această melodie iconică este încă apreciată pentru stilul său atemporal.

* Christina Perri – „A Thousand Years”:

  • Inspirată de seria „Twilight”, „A Thousand Years” de Christina Perri a devenit o alegere populară pentru nunți. Versurile romantice și tonalitatea dulce fac din această melodie un fundal perfect pentru primul dans.

* Norah Jones – „Come Away with Me”:

  • Vocea caldă și relaxantă a lui Norah Jones face ca „Come Away with Me” să fie potrivită pentru un prim dans relaxat și intim. Melodia este o alegere lină și romantică.

* Luther Vandross – „Here and Now”:

  • „Here and Now” de Luther Vandross este o alegere clasică pentru primul dans. Vocea senzuală și versurile romantice transformă acest cântec într-un moment special pentru cuplurile îndrăgostite.

* Jason Mraz – „I’m Yours”:

  • Cu un ritm vesel și versuri optimiste, „I’m Yours” de Jason Mraz este o opțiune relaxată și distractivă pentru primul dans. Este potrivită pentru cuplurile care doresc să aducă o notă de bucurie în acest moment special.

Alegerea melodiei pentru primul dans este o decizie personală importantă. Fiecare cuplu are gusturile și preferințele sale unice. Indiferent de alegerea făcută, esențial este ca melodia să reflecte iubirea voastră și să creeze un moment magic și de neuitat în ziua nunții voastre.