Edit Content

Maesstro Band

O formație de artiști din Iași cu studii muzicale și cu experiență în muzica de nuntă și de petrecere. Vă asigurăm că veți face cea mai bună alegere invitându-ne să susținem atmosfera evenimentului dumneavoastră.

CÂTEVA CUVINTE

Despre Noi

Suntem o trupă cu experiență și tratăm cu foarte mare atenție și responsabilitate toate momentele importante ale evenimentelor încadrându-le perfect în desfășurarea programului artistic. 

Sebastian Orzan Dragoș

Solist muzică ușoară-folclor, violonist

Absolvent al cursurilor de Master ale Facultății de Interpretare Muzicală din cadrul Universității de Arte “George Enescu” Iași, specializarea vioară.

2004 – 2007 – angajat ca violonist în orchestra Operei Naționale Iași

2008 – până în prezent, angajat ca artist instrumentist-vioară, în cadrul orchestrei filarmonicii “Moldova” Iași.

Mădălina Ferariu

Solistă muzică populară, naistă

Absolventă a cursurilor de Master ale Facultății de Interpretare Muzicală, secția instrumentală Nai, din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași.

2016 – până în prezent, angajat ca profesor pe catedra de Nai în cadrul Colegiului Național de Artă “Octav Băncilă” Iași

Alexandru Gagiu

Saxofonist / Percuție

Absolvent al Facultății de Interpretare Muzicală, din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași, specializarea Saxofon.

Detalii lipsa in document

Ionuț Rusu

Orgă

Absolvent al cursurilor de Master ale Facultății de Compoziție, Muzicologie, Pedagogie Muzicală și Teatru din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași, specializarea pian.

2006 – până în prezent, angajat ca profesor de Educație Muzicală la diferite școli din județul Iași,
obținând numeroase premii la diverse concursuri corale si instrumentale organizate de Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Andrei Pascariu

Trompetist / Percuție

Absolvent al Facultății de Interpretare Muzicală, din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași, specializarea Trompetă.

A obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale, colaborând de asemenea cu diverse orchestre din țară.

Patricia Acsinia

Solistă muzică ușoară-folclor

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a Școlii Populare de Artă „Titel Popovici” din Iași, secția canto jazz.

A participat la numeroase spectacole, concursuri și festivaluri, obținând premii precum: Trofeul Festivalului Castanilor in memoriam Gabi Dobre – Ploiești; Premiul I în cadrul Festivalului Chira Chiralina – Brăila; Trofeul Categoriei în cadrul Concursului Internațional de muzică ușoară „Bucuriile Muzicii” și multe altele.

CE AR TREBUI SĂ MAI AFLI

Despre Noi


Vă asigurăm că veţi face cea mai bună alegere invitându-ne să susţinem atmosfera evenimentului dumneavoastră , fie că e vorba despre o nuntă, cumătrie, recepţie sau alt moment special din viaţa dumneavoastră, având în componenţă artişti cu studii muzicale şi cu experienţă în muzica de nuntă şi de petrecere.


Abordăm diverse genuri: muzică uşoară românească şi internaţională, muzică populară-folclor, muzică de petrecere, cafe-concert, jazz, pop, disco, dance, rock. Cântece vechi şi noi, dintre cele mai frumoase şi mai îndrăgite, şlagărele tuturor timpurilor. De fiecare dată am reuşit să captăm atenţia publicului prin calitatea deosebită a show-ului, prin prezenţa impecabilă şi prin diversitatea muzicală