Edit Content

Maesstro Band

O formație de artiști din Iași cu studii muzicale și cu experiență în muzica de nuntă și de petrecere. Vă asigurăm că veți face cea mai bună alegere invitându-ne să susținem atmosfera evenimentului dumneavoastră.

Mărturiile de nuntă sunt mici cadouri care transmit mulțumiri și creează amintiri speciale pentru invitații la nunta voastră. Cu atâtea opțiuni disponibile, alegerea mărturiilor potrivite poate fi o provocare. În acest articol, vă vom prezenta 20 de idei creative pentru mărturii de nuntă, detaliate pentru a vă ajuta să surprindeți și să încântați invitații cu amintiri unice.

 1. Magneti personalizati: Alegeți magneti cu numele mirilor și data nunții pentru a adăuga un element personal și util. Invitații pot lipi aceste magneturi pe frigider pentru a-și aminti mereu de ziua specială.
 2. Lumânări parfumate: Alegeți lumânări parfumate cu etichete personalizate. Acestea nu numai că vor aduce o aromă plăcută, dar vor crea și o ambianță romantică.
 3. Mini sticle cu șampanie sau vin: Ofertați invitaților mini sticle cu șampanie sau vin cu etichete personalizate. Acest lucru adaugă o notă de eleganță și poate fi savurat ulterior în cinstea voastră.
 4. Pliculețe cu semințe de flori: Oferiți invitaților pliculețe cu semințe de flori pe care le pot planta acasă și urmări creșterea acestora, precum și a iubirii voastre.
 5. Mini cărți de bucătărie: Personalizați mini cărți de bucătărie cu rețete ale mirilor sau cu cele preferate ale voastre. Invitații pot folosi aceste cărți pentru a crea momente speciale în bucătărie.
 6. Pahare personalizate: Alegeți pahare personalizate cu inițialele voastre sau cu un mesaj special. Acestea pot fi utilizate pentru toasturi și pot fi păstrate ca suveniruri.
 7. Mini săculeți cu bomboane sau ciocolată: Umpleți mini săculeți personalizați cu bomboane, ciocolată sau delicatese preferate ale voastre. Invitații vor aprecia această dulceură.
 8. Oglinzi de buzunar: Oglinzi de buzunar cu mesaje de mulțumire personalizate sunt un cadou util și elegant pentru invitați.
 9. Mini planșe de joc sau puzzle-uri: Ofertați mini planșe de joc sau puzzle-uri personalizate, care pot fi o sursă de amuzament pentru invitați.
 10. Seturi de ceai sau cafea gourmet: Pachete cu seturi de ceai sau cafea gourmet cu ambalaje personalizate sunt potrivite pentru a răsfăța invitații cu o băutură delicioasă.
 11. Mini plante suculente: Mini plante suculente în ghivece decorative aduc o notă proaspătă și naturală evenimentului vostru și pot fi luate acasă de către invitați.
 12. Brelocuri personalizate: Brelocuri cu cheiță în formă de inimă și gravură personalizată pot fi agățate de chei sau de geantă și pot aminti invitaților de ziua voastră specială.
 13. Sticle de apă personalizate: Sticlele de apă personalizate cu etichete tematice sunt atât practice, cât și decorative.
 14. Suluri de rafie sau panglici decorative: Adăugați suluri de rafie sau panglici decorative în nuanțele tematice ale nunții pentru a da o notă de farmec mărturiilor.
 15. Balsamuri de buze sau săpunuri artizanale: Oferiți invitaților balsamuri de buze sau săpunuri artizanale cu etichete personalizate pentru a-i răsfăța cu produse de înfrumusețare de calitate.
 16. Mini sticle de ulei de măsline sau oțet balsamic: Mini sticle de ulei de măsline sau oțet balsamic cu etichete elegante pot fi folosite în bucătărie pentru a adăuga o notă gourmet mâncărurilor.
 17. Rame foto sau suporturi pentru fotografii: Oferiți invitaților rame foto sau suporturi pentru fotografii cu mesaje speciale pentru a păstra amintiri din ziua nunții.
 18. Mini cărți de colorat pentru copii: Dacă sunt copii prezenți la nuntă, oferiți-le mini cărți de colorat cu ilustrații personalizate pentru a-i ține ocupați și amuzați.
 19. Pahare personalizate pentru vin sau șampanie: Paharele personalizate cu mesaje amuzante sau romantice pot fi folosite pentru a face toasturi speciale.
 20. Surprize dulci: Oferiți invitaților surprize dulci, cum ar fi macarons sau trufe, în cutii personalizate.

Alegerea mărturiilor de nuntă este o oportunitate de a adăuga un element personal și memorabil evenimentului vostru. Cu aceste 20 de idei creative pentru mărturii de nuntă, veți putea să surprindeți și să încântați invitații cu amintiri unice și să creați o atmosferă de bucurie și recunoștință în ziua nunții voastre.